Termeni si Conditii

 

Termeni şi Condiţii de Utilizare a Platformei LOKATOR ®

Utilizatorii LOKATOR ®
Utilizatorii LOKATOR ®, respectiv ai site-ului LOKATOR.ro, se împart în două mari grupe: turişti şi administratori de proprietati.Pentru turiştii care utilizează LOKATOR ®:

LOKATOR.ro ® este o bază de date cu unităţi de cazare pusă în mod  gratuit la dispoziţia turiştilor.

LOKATOR ® pune la dispoziţia turiştilor informaţiile pe care proprietarul le furnizează prin contractul de colaborare cu LOKATOR ®.

Deşi LOKATOR ® verifică prin reprezentanţii săi acurateţea acestor informaţii, dar nu ne asumam  întreaga responsabilitate pentru  informaţiile afişate despre serviciile oferite de administratorii de proprietati.. Turistul este invitat să contacteze direct proprietarul unităţii de cazare pentru a cere informaţii suplimentare, pentru a adresa întrebări cu privire la oferta afişată pe LOKATOR.ro şi pentru a soluţiona eventuale neînţelegeri sau, după caz, să contacteze autorităţile în domeniu [ANPC] [SOL]. Deasemenea încurajăm turiștii ca pentru rezervări să verifice tarifele afișate, să încheie un precontract de cazare și să efectueze plata in cont .

Turiștii sunt invitați să lase recenzii despre unitățile în Cartea de Oaspeți a fiecărei unități de cazare. LOKATOR ® încurajează utilizatorii site-ului să lase impresii doar în cazul în care au folosit serviciile respectivei unități. LOKATOR ® încurajează deasemenea comentariile constructive, adică cele care sunt folositoare altor turiști. Spre exemplu, în loc de doar "mi-a plăcut" sau "nu mi-a plăcut" este bine să apară și motivele pentru care v-a plăcut sau nu v-a plăcut. LOKATOR ® folosește un modul de comentarii prin intermediul site-ului Facebook. De aceea, pentru scrie un comentariu pe LOKATOR.ro, utilizatorii trebuie să fie autentificați pe facebook.com. Nu se vor accepta injurii, comentarii obscene sau comentarii care sunt răutăcioase (prin cuvintele folosite) dincolo de prezentarea civilizată a eventualelor aspecte neplăcute. Deasemenea LOKATOR ® își rezervă dreptul să medieze acele comentarii negative despre o unitate de cazare care nu aduc argumente justificative pentru impresia negativă comunicată.

Utilizarea site-ului LOKATOR.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Pentru consultarea condițiilor de prelucrare și confidențialitate a datelor cu carcater personal vă rugăm să faceți click aici.

 Pentru administratorii proprietatilor care afiseaza serviciilel pe Lokator.ro

Relaţia LOKATOR ® cu proprietarii de unităţi de cazare este definită prin contractul încheiat între aceştia - pe de o parte - şi LOKATOR ® prin reprezenanţii săi zonali - pe de cealaltă parte.
Dreptul de autor

LOKATOR ® este marcă înregistrată. Orice text sau fotografie afişate pe LOKATOR.ro sunt proprietatea LOKATOR ® şi sunt protejate de legislaţia în domeniul dreptului de autor şi proprietăţii intelectuale. Este interzisă folosirea oricărui text sau a oricărei fotografii de pe LOKATOR.ro fără acordul scris al LOKATOR ®.

 

 

 
Mesaje {{unread_count}}
Chat cu: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name[0]}}

{{chat.display_name}}

Tu: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}