Dupa multe vacante prin Romania si in afara ei am ajuns la concluzia ca piata are nevoie de o platforma unde toate informatiile necesare planificarii unei vacante (de la cazare si modalitatea de transport pana la obiective turistice si  activitatile de agrement din fiecare zona vizitata) sa fie adunate intr-un loc, pentru a nu pierde ore,zile de cautari pe zeci de site-uri.

LOKATOR –  platforma romaneasca de turism – creata si dezvoltata in 2019 din nevoia de a cumula intr-un loc toate informatiile necesare unui turist atunci cand viziteaza Romania. O platforma simpla prin care turistii comunica direct si transparent cu unitatile de cazare .

 

Tot aici ,in sectiunea de BLOG , promitem  sa va tinem la curent cu recomandari utile si testate. Din dorinta de a face cunoscuta experienta fiecarui calator am creat sectiunea de FORUM unde va puteti prezenta sugestiile ,ideile , imagini din calatorii de care se pot folosi ceilalti calatori din comunitate.

Pentru o experienta placuta pana la final,pe Lokator nu platesti nimic. Toate  informatiile ,rezervarile , ponturile sunt gratuite pentru utilizatori. Nu exista intermediari, deci nu exista comisioane.

Pe Lokator.ro gasiti detaliat:

obiective turisticecetati ,cladiri , manastiri, monumente,

 unitati de cazare (case,cabane ,hoteluri,apartamente , pensiuni,camping)

 institutii medicale (cabinete medicale ,clinici,spitale si farmacii)

magazine de shopping

teatru si cinema

 activitati de agrement si travel ( plimbari cu barca , ski, parasutism,plimbari in natura, inchirieri echipamente , servicii de travel, ghid turistic,  )

evenimente – concerte , festivaluri, stand-up, sport, workshop, conferinta, caritabil

 cupoane / tichete, vouchere de reducere

(servicii de reparatii ) service de masini ,vulcanizare , telefoane, calculatoare, laptop si alte periferice

 food and drink, (restaurant, club, pub, cafenea, fast-food, bar, cofetarie si patiseriepizzerie ,autoservire s.a).

 Puteti adauga gratuit locatia dvs pe site in oricare dintre categoriile afisate pe site accesand acest link. Pentru sfaturi, ponturi , curiozitati si trasee din Romania le puteti gasi pe blog .