Alege LOKATOR si planificarea vacantei va deveni mult mai simpla! 

Planificarea unei vacante prin Romania ar trebui sa fie o activitate placuta de care noi, turistii, sa ne bucuram. Nu este importanta doar vacanta propriu-zisa, ci si planurile, etapele premergatoare si bineinteles entuziasmul nostru, al tuturor.

Insa, de cele mai multe ori, informatiile vitale nu se gasesc foarte usor si pierdem ore intregi sau chiar zile cautand programul de vizitare al unui obiectiv turistic sau cum putem ajunge la o destinatie nu foarte populara. 

Va intelegem perfect si de aceea, ne-am propus sa venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa se bucure de exprienta planificarii unei vacante, prin intermediul LOKATOR, o platforma romaneasca de turism creata si dezvoltata in anul 2019. 

Sa facem cunostinta… 

Ideea de a crea LOKATOR a aparut dupa numeroase experiente neplacute si zeci de ore de cautari inutile a unor informatii dispersate pe diferite site-uri. Am vrut sa cream o platforma care sa reuneasca toate informatiile de care are nevoie un turist (roman sau strain) cand vrea sa isi planifice o vacanta in Romania. In plus, deoarece comunicarea este vitala in ziua de astazi, cu ajutorul LOKATOR, turistii vor putea comunica direct si transparent cu unitatile de cazare, pentru a afla toate informatiile de care au nevoie. 

Cui ne adresam? 

Pe LOKATOR, toata lumea va avea de castigat. In primul rand, vizitatorii (turistii) vor gasi gratuit informatii detaliate despre: 

      – magazine

      – teatru si cinema

      – activitati de agrement si travel ( plimbari cu barca, ski, parasutism, plimbari in natura, inchirieri echipamente, servicii de travel, ghid turistic )

     – evenimente – concerte, festivaluri, stand-up, sport, workshop, conferinte,  evenimente caritabile

     – cupoane / tichete, vouchere de reducere

     – servicii de reparatii: service de masini, vulcanizare, telefoane, calculatoare, laptop si alte periferice

     – food and drink: restaurant, club, pub, cafenea, fast-food, bar, cofetarie si patiserie,  pizzerie, autoservire etc.

Adaugati chiar acum proprietatea pe site accesand linkul de aici

Dupa cum puteti observa, veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie astfel incat sa aveti 100% control asupra planificarii vacantei si sa puteti accesa oricand si oriunde v-ati afla, categoriile de interes pentru voi. 

Si bineinteles ca ne adresam si furnizorilor de servicii mentionate mai sus, care se pot bucura de acces gratuit pe site, dar si de promovare premium, prin intermediul Paginii Lokator Premium (va invitam sa cititi mai multe detalii despre serviciul de promovare in pagina dedicata). 

Ce mai gasiti pe site? 

Pentru ca dorim sa va oferim informatii pretioase, in sectiunea BLOG veti regasi detalii suplimentare despre obiectivele turistice prezentate pe site, despre destinatii mai putin cunoscute in Romania si bineinteles, recomandarile noastre bazate pe experiente personale. 

Si pentru ca dorim sa incurajam comunicarea si vrem sa devenim o comunitate am creat si un FORUM unde fiecare vizitator este invitat sa isi impartaseasca ideile, recomandarile, sugestiile si mai ales fotografiile din calatorii, pentru ca a ne ajuta si noi, dar si pe voi, sa descoperim Romania pas cu pas, pentru ca este o tara fascinanta, care merita toata atentia noastra. 

Si surprizele nu se opresc aici, pentru ca lucram la o aplicatie care o sa va ajute sa organizati vacanta ideala in cateva minute. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa completati cateva elemente (locatie, bugetul disponibil si perioada) si veti primi cele mai bune recomandari pentru nevoile voastre: unitati de cazare, activitati de agrement, evenimente, unitati alimentare si asa mai departe. 

Iar ca totul sa fie mai simplu, cand va grabiti, puteti utiliza HARTA de aici : doar selectati zona si categoria care va intereseaza si apoi vizualizati ,,pinii imagine” care va apar. 

Si nu uitati sa va abonati la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu! 

Subscribe to our newsletter!

Speram sa devenim o comunitate frumoasa, unita de pasiunea pentru calatorii si pentru promovarea Romaniei!