EnglishRomână

Termeni si conditii

Folosirea acestui website si a serviciilor sunt supuse unor termeni si conditii.

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si Lokator.ro . Va rugam sa citesti atent termenii si conditiile de utilizare ale www.Lokator.ro (”website”) si serviciilor oferite. Acesarea si vizitarea website-ului, inregistrarea unui cont pe website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe website de anunturi pentru promovarea ,vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

I. Definire termeni

1. Termenii “website”, “site” sau “Lokator.ro” reprezinta site-ul www.lokator.ro si administratorul acestuia.
2. Termenul “utilizator” – orice persoana fizica sau juridica, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza website-ul fiind interesata de anunturile, datele, informatiile,si/sau serviciile Lokator.ro.
3. Termenul “cont” reprezinta inregistrarea utilizatorului in baza de date a website-ului prin intermediul caruia beneficiaza de serviciile Lokator .
4. Termenul “anunt” reprezinta oferta publica (vanzare, cumparare, cautare, sau rezervare) trimisa de proprietari catre Lokator.ro pentru a fi publicata prin intermediul website-ului cu scopul de a promova si/sau localiza o adresa , eveniment si/sau o activitate comerciala.

5. Termenul ”serviciu”, ”produs” sau ”bun” care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul regulament.
6. Termenii “regulament”, “termenii si conditii” reprezinta contractul de utilizare (documentul curent).
7. Termenul “administrator” reprezinta detinatorul legal al domeniului si website-ului Lokator.ro .
8. Lokator.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile.
Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: www.lokator.ro/termeni-si-conditii/
9. Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

II. Generalități

1. Serviciul de adaugare si de vizualizare de anunturi al acestui website este oferit gratuit, tuturor utilizatorilor. Anunutul va fii verificat si validat de operatorii Loktor.ro inainte de a fii afisat pe site in termen de 24 de ore de la aplicarea cererii .

2. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Site, care sa contina:
a) datele reale de contact ale Utilizatorului;
b) descrierea reala a serviciilor , evenimentelor ,produselor care face obiectul Anuntului;
c) pretul.

3. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Lokator.ro , proprietarul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora.

4. Folosirea contului (creat prin Facebook sau Google ,inclusiv) si adaugarea anunturilor trebuie sa respecte conditiile documentului curent.

5. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate utilizatorului.

6. Valabilitatea unui Anunt Gratuit este de 30 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen pentru inca 30 de zile gratuit sau alegerea unui pachet de promovare din Lokator Premium

7. Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

8. Orice incalcarea a acestui regulament sau orice activitate din partea utilizatorului sau a proprietarului care prejudiciaza sau pune in pericol, in orice fel, atat website-ul, suportul hardware al acestuia, administratorul sau ceilalti utilizatori ai serviciului duce la stergerea contului si a anunturilor si interzicerea accesului viitor prin orice metoda.
De asemenea, administratorul poate apela la orice metoda legala de recuperare a prejudiciului generat.
9. In acest website pot exista legaturi catre alte pagini de internet. Pentru acestea se aplica termenii si conditiile specifice acestora. Administratorul nu isi asuma nicio raspundure si nu poate fi responsabil pentru continutul acestora. Accesarea acestor legaturi se face pe propria raspundure a utilizatorului.Continutul website-ului : texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea administratorului si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al administratorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Serviciile oferite

1. Adaugarea anunturilor: Oricarui proprietar care si-a creat cont pe acest website i se ofera posibilitatea adaugarii de anunturi in conformitate cu termenii si conditiile website-ului.
2. Utilizarea anunturior de pe aceste website: Orice utilizator, fie inregistrat sau nu, are acces la citirea anunturile listate in acest website de catre ceilalti utilizatori. Unicul scop pentru care este oferit acest serviciu este pentru a putea intra in contact cu cel care a adaugat anuntul (proprietar) in vederea aducerii la bun sfarsit a cerintelor anuntului in cauza (promovare, vanzare ,rezervare, cumparare, invitatie, localizare, informare s.a.).

IV. Drepturile si obligatiile Lokator.ro

1. Lokator.ro se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori cares sunt in conformitate cu acest regulament.
2. Administratorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp eventualele plangeri din partea utilizatorilor care au legatura cu functionarea tehnica a website-ului sau sesizari de neconformitate a anunturilor cu regulamentul curent – aceste sesizari se fac folosind formularul de contact accesibil in website.
3. Lokator.ro are dreptul de a modifica/sterge anunturile care nu corespund prezentului regulament.
4. Lokator.ro are dreptul de a sterge contul utilizatorului care nu a respectat prezentul regulament.
5. Administratorul este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala a paginilor website-ului si continutului acestora in afara de anunturile trimise de catre utilizatori.
6. Lokator.ro nu garanteaza si nu are niciun fel de raspundere pentru veridicitatea informatiilor si anunturilor publicate de utilizatori.
7. Lokator.ro nu garanteaza si nu are niciun fel de raspundere pentru existenta fizica, calitatea sau orice altceva ce tine de produsul vandut/donat/schimbat/cautat/cumparat/rezervat prin anunt de catre proprietar.
8. Administratorul nu este responsabil si nu ofera nicio garantie pentru intreruperile serviciilor oferite de website si nici pentru eventualele pagube directe sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din acest motiv.
9. Lokator.ro nu poate fi tras la raspundere, in niciun fel, pentru nicio informatie (text, poza sau alte informatii) urcate de catre utilizatori sau proprietari pe website.

V. Drepturile si obligatiile utilizatorului

1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui regulament.
2. Proprietarul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul anunutului si ca nu incalca drepturile administratorului si/sau ale unor terte persoane.
3. Propietarul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de administrator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea anunutlui catre administrator spre publicare pe website prin alte mijloace, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.
5. In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului si proprietarului  ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al administratorului in acest sens.

VI. Moderarea anunturilor

1. Toate anunturile sunt publicate instant, dar sunt verificate manual de catre operatorii Lokator . Daca se gasesc neconformitati se vor trimite prin intermediul sistemul de mesagerie interna o instiinantare utilizatorului respectiv. Daca in termen de 24 de ore acesta nu face modificarile necesare, anuntul va ramane in moderare sau va fi sters.
2. Daca un utilizator adauga un numar mare de anunturi care incalca regulile atunci i se poate revoca dreptul de publicare instanta a anuntului sau i se poate interzice accesul la servicii si chiar stergerea contului.
3. Anunturile unui utilizator fara drept de publicare instant se valideaza manual de administrator inainte de publicare.
4. Nu pot fi publicate mai multe anunturi pentru acelasi produs de catre acelasi utilizator.

VII. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A SERVICIILOR

Punerea la dispoziție a serviciilor premium se realizează după achitarea contravalorii pentru tipul de abonament si/ sau serviciu ales de catre utilizator.
Regulile de punere la dispoziție a fiecărui tip de serviciu, inclusiv parametrii lui concreți, perioada și modul de punere la dispoziție etc., în funcție de tipul serviciului, sunt menționate de către Lokator în ofertă sau într-un alt mod corespunzător.
Lokator își rezervă dreptul de a efectua orice modificări a parametrilor pentru punerea la dispoziție a serviciilor ,dacă aceasta este necesar, în scopul concordanței acestora cu cerințele tehnice, tehnologice sau legislative.
Serviciile reprezintă totalitatea functiilor si atributelor plătite puse la dispoziție de Lokator.ro prin intermediul Website-ului www.lokator.ro, care constau din diferite tipuri de publicitate , informare si promovare
Lokator.ro pune la dispoziție posibilitatea de a încărca de a modifica sau de a adăuga informații suplimentare în contul utilizatorului cat si pe pagina produsului / serviciului promovat, furnizarea de anunțuri publicitare și bannere, galerii foto , acordarea de cupoaene cu discounturi pentru clienti. Diferite servicii tehnice legate de utilizarea serviciilor de publicitate etc.
Informații privind diferitele tipuri de servicii specifice pot fi puse la dispoziție prin intermediul Website-ului sau de către Lokator.ro unui anumit client, la cererea acestuia sau din proprie inițiativă a acestuia.

VIII. Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , Lokator.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare inregistrarii contului. Refuzul dumneavoasra determina imposibilitatea accesului la serviciul de adaugare anunnt.
Orice persoana care acceseaza websiteul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe www.Lokator.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Iulian Lovin sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de Iulian Lovin prin intermediul website-ului www.Lokator.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre utilizatori administratorului, precum si, in general, a administrarii relatiei administratorului cu utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre administrator, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe website vor putea fi colectate si prelucrate de catre administrator, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca administratorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre administator. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, le puteti modifica oricand prin intermediul panoului de administrare a contului.

IX. Aplicarea legii si litigii

1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul regulament, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat pe cale amiabila iar in caz contrar,competenta revine instantele competente din Romania.

X. Modificarile prezentului document

Administratorul isi rezerva dreptul de modificare a acestui document fara notificarea prealabila a utilizatorului sau a proprietarului . Utilizatorul si proprietarul este unicul responsabil pentru verificarea periodica a regulamentului.

Ultima modificare : 01 Oct 2019

Anexa 1 – Lista de prețuri

1. Lista de preturi practicate de Lokator.ro este disponibila la acest link .

2. In perioada 1.10.2019 – 30.09.2020, Lokator.ro va desfasuara o campanie ce presupune testarea unor niveluri diferite si variate de preturi ce vor fi afisate in mod clar la linkul disponibil in Anexa 1 a acestor Termeni si Conditii.

3. Preturile vor fi exprimate fara echivoc, intr-o formulare pentru intelegerea careia nu sunt necesare cunostinte de specialitate, in conformitate cu art. 75 din Legea 296/2004 privind Codul Consumului, inainte de cumpararea efectiva a Serviciilor de catre Utilizator.

4. Prin bifarea casutei de acceptare a acestor Termeni si Conditii, va exprimati in mod expres acordul de a participa la aceasta campanie in conformitate cu art. 27 lit. b) din Legea 296/2004 privind Codul Consumului.

5. Preturile pentru promovarea Anunturilor si pentru Afisarea Anunturilor peste limita gratuita admisa se pot schimba. Grila curenta de preturi

6. Anunturile platite inaintea unei schimbari de preturi vor beneficia de serviciul ce a fost achitat la pretul specificat pe Website in momentul platii, in timp ce achizitionarea de servicii suplimentare se va face folosind noua grila de preturi.

7. In cazul platii prin card, cursul de schimb este stabilit de catre furnizorul de plati , in baza cursului stabilit de BNR in ziua precedenta platii.

8. In cazul platii prin SMS, cursul de schimb este stabilit de operatorul de telefonie mobila ale carui servicii au fost utilizate pentru trimiterea SMS-ului, iar plata va fi evidentiata pe factura primita de la acesta.

9. Anunturile sunt afisate si promovate pe site in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tenhic. Daca din motive tehnice sau alte motive neprevazute, Anunturile promovate sau platite pentru a fi afisate nu sunt afisate pe Website in 24 de ore de la confirmarea platii, va recomandam sa contactati serviciul de Suport Clienti, la adresa contact@lokator.ro , oferind toate informatiile necesare pentru identificarea acestora (numarul de telefon de la care s-a trimis SMS-ul, numarul anuntului platit care urmeaza sa fie promovat/publicat).Abonează-te la newsletter !
Descoperă ponturi si oferte de calatorii din toată România. Călătorești mai ieftin dacă ești abonat !